Schnitzel Rezept mit

Cordon Bleu with wedges and salad

Our plant-based cordon bleu

Knusprige Panade, feiner Schinken und zart-schmelzender Käse – ein veganes Cordon Bleu das sich sehen lassen kann. In Kooperation mit New Roots, der veganen Molkerei aus Bern konnten wir nun ein 100 % pflanzenbasiertes Cordon Bleu auf eure Teller bringen.

20 Min Working hours.

30 Min Preparation.

4 Portions

leicht

Ingredients

2 Pck.

THE GREEN MOUNTAIN-Cordon Bleu

500 g

waxy potatoes

80 g

Baby leaf spinach

80 g

rocket

80 g

Lollo Rosso

½ bunch

parsley

6 TBSP.

Olive oil

2 TABLESPOONS

Apple cider vinegar

2 TSP

Paprika powder

Something

Salt, coarse pepper

This is how it’s done:

1.

Preheat the oven to 220 degrees. Wash the potatoes, cut into quarters lengthwise and place in a bowl. Mix in the oil, paprika powder and salt. Spread the potato slices on a baking tray lined with baking paper.

2.

Bake the wedges in the middle of the oven for approx. 30 minutes.

3.

Plant-based Cordon Bleu in einer großen beschichteten Pfanne mit reichlich Pflanzenöl laut Anweisung auf der Verpackung rausbacken.

4.

Mix the baby spinach leaves, rocket and lollo rosso in a bowl and dress with olive oil, apple cider vinegar and a little salt.

our diverse

Plant-based Geschnetzeltes Chunks Chicken, Plant-based Chunks Chicken,
Plant-based  Paprika Chunks, Plant-based paprika chunks
Plant-based Filet Hähnchen Art, Plant-based fillet chicken style,
Plant-based Cordon Bleu
Plant-based Steak,
Plant-based Geschnetzeltes Chunks Beef, Plant-based Geschnetzeltes Chunks Beef,
Plant-based Schnitzel, Plant-based schnitzel, Escalope à base de plantes